Talvisesongin kausituotteet ovat rantautuneet valikoimaamme

Talvisesongin kausituotteet ovat rantautuneet valikoimaamme

Vuoden rakkaudentäyteisin, perhekeskeisin ja ajatuksiltaan lämpimin sekä tunnelmallisin aika lähestyy ja monet jo miettivätkin mitä herkkuja joulupöytään kattaisi. Talvisesongin tuotteistamme löytyy kaikkea ihanaa pikkujouluihin, joulupöytään ja talvisiin kahvi- tai glögihetkiin nautittaviksi. 

Leipomomme koko valikoima on täysin gluteeniton ja näissä kausikakuissamme olemme halunneet huomioida myös muut erikoisruokavaliot. Kakkujen resepteissä on panostettu maistuvuuteen ja siihen, että ruokarajoitteiden huomiointi ei vaikuta tuotteiden makuun tai koostumukseen negatiivisella tavalla. Yksi kausikakuista on laktoositon ja toinen maidoton. 

Kausikakuistamme ensimmäisenä esittelyssä täyteläinen puolukka-valkosuklaakakku mantelipohjalla.

Täytteenä puolukkamoussea, puolukkahilloa ja valkosuklaamoussea. Päällä puolukka-valkosuklaakiille, valkosuklaakiharat, puolukkaa ja rosmariinia. 

Tämä upea kakku sopii juhlapöytään niin pikkujouluihin, kuin aattonakin. Kakku on saatavilla kahdentoista henkilön kakkuna ja kuten muutkin tuotteemme, tämäkin kakku on gluteeniton. 

Seuraavana esittelyssä ihana jouluomenakakku, joka tuo entistä useammalle herkuttelijalle joulunaikaan iloa. Kakku on nimittäin gluteenittoman lisäksi myös maidoton. 

Jouluomenakakkumme on raikas juuri sopiva yhdistelmä raikasta ja makeaa. Kakussa on vaalea kakkupohja, täytteenä sitruunamoussea, omenahillokerros ja omena-kanelimousse. Päällä pehmeä italialainen marenki. 

Jouluomenakakkua saatavilla kuudelle tai kahdelletoista henkilölle. 

Iloisia uutisia joulua fiilisteleville glögin ystäville! Talvivalikoimaamme tähdittää myös makuhermoja hemmotteleva glögikakkumme. 

Glögikakkumme on piparkakkupohjainen kakku täyteläisellä, kanelikermaisella tuorejuustotäytteellä. Päällä jouluinen glögihyydyke. Koristeena kuivattua appelsiinia, kanelitankoja ja rosmariinia.

Kakku on gluteeniton ja laktoositon. Glögikakkua saatavilla kuudelle tai kahdelletoista hengelle. 

Myös macaronleivosten valikoimamme on saanut lisää väriä kausimauista. Ensimmäisenä esittelyssä pirteä puolukkamacaron, eli täyteläinen mantelileivonnainen puolukkahillolla ja sokerikreemillä. Puolukkamacaronimme on gluteeniton ja maidoton. 

Jouluisen vihreää väriä edustaa talviomenamacaronimme. Tämä gluteeniton ja maidoton mantelileivonnainen omenahilloa ja kanelisokerikreemiä. 

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä, esittelyvuorossa koukuttava piparkakkumacaron. Tämä herkullinen mantelileivonnainen pitää sisällään piparkakkumausteista maitosuklaatäytettä. Makunautinto on taattu! 

Mitä teidän joulupöytäänne päätyy tänä vuonna? Klikkaa itsesi ostoksille alla olevasta linkistä. 

https://www.leipomokonditoriahento.fi/pages/kausituotteet

Leipomo-konditoria Hennon väki toivottaa tunnelmallista herkkuhetkien täyteistä joulun odotusta!