Yritysten joulumuistamiset

Yritysten joulumuistamiset

Joulu tekee tuloaan ja yritysten on aika muistaa niin työntekijöitään, kuin asiakkaitaankin. Miten sinä olet ajatellut hoitaa asian tänä vuonna? 

Kuvassa esimerkkejä tuotteista, joita voit valita räätälöitävään joululahjaan. Työntekijälahjat voi toteuttaa esimerkiksi niin, että työntekijät saavat valita oman kakkunsa parista eri vaihtoehdosta ja heidän valintansa ilmoitetaan leipomollemme. Työntekijöille voidaan sopia yhteinen noutopäivä (tai kaksi) joiden aikana oman lahjansa valitsemallaan kakulla pääsee noutamaan leipomomme puodista. 

Muita herkkusettiin näppärästi yhdisteltäviä tuotteita ovat esimerkiksi marengit, erilaiset keksit, suolatut karamellimme ja macaron leivoksemme. 

Macaroneista löytyy herkullisia joulun teemaan sopivia kausimakuja tänä vuonna yhteensä kolme. Yläpuolella suussa sulava piparkakkumacaron. 

Tässä kauniin jouluisen vihreän ulkoasun saanut talviomena-macaron, joka ilahduttaa yhä useampaa herkuttelijaa. Se on nimittäin gluteenittoman lisäksi myös maidoton. 

... ja viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä kausimakuna ihana puolukka! Talvi-omenan tavoin puolukkamacaronimme on myös gluteeniton ja maidoton. 

Macaronboksit ovat oiva muistaminen työntekijöiden lisäksi myös asiakkaille. 

Edellä mainittujen herkkujen jälkeen on oivallista muistutella myös ihan lahjakorteistamme. Lahjakortti ilahduttaa taatusti saajaansa tulevan vuoden aikana. Lahjakortteja saa ostaa aivan viime hetkellä ennen aattoakin, mutta yritysherkkuseteissä viimeinen tilauspäivä on 11.12. ja muissa joulun tilauksissa 16.12. 

Tervetuloa leipomomme puotiin suunnittelemaan juuri sinun yrityksesi joululahjat yhdessä kanssamme. Ihanaa joulunodotusta kaikille!